Кращі GPS-локатори - трекери для автомобіля в світі: ТОП №10 порад

Найкращі в світі GPS-локатори (трекер або трекер) для автомобіля: ТОП №10 порад для вас. Системи відстеження автопарку для онлайн-відстеження (моніторингу) коли-небудь випущених автомобілів або інших транспортних засобів . Відстеження місця розташування GPS стало одним із найпоширеніших методів позиціонування та місцезнаходження в усьому світі. Ця технологія використовується в комп’ютерах, смартфонах, полюванні та транспорті, як у професійній, так і в приватній сферах. Сьогодні ми розглянемо найкращі GPS-трекери на ринку.

gps-локатори найкращі пристрої стеження

GPS - це абревіатура англійської Global Positioning System. Це система з 27 супутників, які ширяють над нашою Землею на висоті 20 000 км. Орбіта цих супутників встановлена так, що принаймні 4 супутники можуть відстежувати будь-яке місце на Землі. Із загальної системи 24 супутники активні, 3 з них неактивні та є запасними. GPS-відстеження може визначити положення нерухомого або рухомого об'єкта з точністю до 5 метрів. Для такої точної локалізації використовуються GPS-локатори .

Як вибрати найбільш підходящий GPS-локатор?

Є кілька критеріїв, які слід враховувати. Напевно перше - це РОЗМІР , який має gps трекер . Для локалізації менших об'єктів або людей розумніше буде вибрати компактний GPS-локатор, а для відстеження великих об'єктів, таких як вантажівки, може підійти більший розмір з більшою батареєю. РЕСУРС БАТАРЕЇ також важливий. Для тривалого відстеження об'єкта бажано вибирати між локаторами, які мають акумулятори з високою ємністю, наприклад від 6000 - 10000 мАг - такий GPS онлайн-трекінг може працювати в режимі очікування протягом 5 років.

На додаток до відстеження, GPS-трекер також може робити ряд інших речей, що є ще одним параметром, який слід враховувати при виборі. Є, наприклад, модулі GPS-трекінгу, за допомогою яких можна СЛУХАТИ через телефон, що відбувається в районі його розташування . Таким же чином модуль GPS також має ЗАХИСТ ВІД НЕСАНКЦІОНОВАНОГО РОЗБІРАННЯ, втручання або маніпуляцій. Деякі моделі можуть навіть попередити вас про насильницький проникнення в автомобіль, надіславши сигнал SOS/дзвінок на номер телефону за замовчуванням. Наприклад, GPS-локатор в машині також можна розмістити на відкритому повітрі, і в цьому випадку добре знати, як він кріпиться, чи СТІЙКИЙ ДО ЗОВНІШНІХ ВПЛИВІВ (пил, вода), чи має гідроізоляцію IP67. І останнє, але не менш важливе, йдеться про фактичну роботу та передачу сигналу, а отже, чи це ПІДВІЙНЕ (LBS+GPS) чи ПОТРІЙНЕ (LBS+GPS+WIFI) відстеження місцезнаходження .

Отже, як вам подобається, ось наші поради щодо 10 кращих GPS-локаторів, які точно знайдуть застосування для відстеження переміщення майна та людей.

#10 Мініатюрний GPS-локатор для відстеження людей, які активно слухають - Qbit

мініатюрний gps локатор

GPS-трекінг - мініатюрний GPS-локатор для відстеження переважно людей, які активно слухають - Qbit (вага лише 31 г) ідеально підходить для відстеження місцезнаходження ваших дітей, людей похилого віку або власності . Він виділяється своєю компактною, легкою конструкцією, що забезпечує чудову мобільність і надійність. Він здатний протистояти екстремальним умовам і є водонепроникним (відповідає стандарту IPX5). Пристрій стеження оснащений системою GPS і дозволяє переглядати місцезнаходження в реальному часі з ПК, планшета або смартфона.

Термін служби вбудованого акумулятора забезпечує до 3 днів роботи. Корисною функцією є активне прослуховування подій навколо пристрою Qbit дистанційно через мобільний телефон або також можливий двосторонній телефонний зв'язок. Якщо GPS-пристрій Qbit виявить вібрацію або гучний звук понад 70 децибел, він надішле SMS-повідомлення на номери SOS за замовчуванням, щоб ви могли відразу знати, що людина, у якої це було, може опинитися в неприємній ситуації.

#9 Контейнерний GPS-локатор для відстеження руху вантажу - акумулятор 3800mAh + IP66

GPS-локатор контейнера

Контейнерний GPS-локатор для відстеження переміщення вантажу - це пристрій стеження з функціями безпеки для важкого водного та автомобільного транспорту. Ви можете легко прикріпити пристрій відстеження до внутрішньої частини контейнера за допомогою вбудованого магніту . Завдяки акумулятору ємністю 3800 мАг GPS пристрій може працювати в режимі очікування майже 60 днів. Він пропонує GPS + LBS подвійну точність позиціонування в реальному часі. Коли онлайн-трекер отримає хороший сигнал GPS, він знайде його за допомогою GPS. Якщо він не має сигналу GPS, він знайде його через LBS. Високий ступінь захисту IP66 забезпечує функціональність пристрою навіть у складних зовнішніх умовах .

Пристрій відстеження GPS знаходить своє застосування для морських і залізничних контейнерних перевезень. Також GPS-трекер попередить про несанкціоноване втручання в установку пристрою або при знятті пристрою. Модуль GPS автоматично визначає поточний стан середовища контейнера та змінює режим між статичним режимом (завантаження даних GPS кожні 3 години), режимом наземного транспортування (завантаження даних GPS кожні 10 хвилин) і режимом морського транспортування (завантаження даних GPS кожні 3 години).

#8 OBD GPS локатор 4G з динаміком і точністю до 2,5м

GPS локатор obd локатор трекер для автомобіля

OBD GPS локатор 4G з динаміком і точністю до 2,5 м є чудовим пристроєм відстеження та безпеки для легкових і комерційних транспортних засобів . Отримуйте всю необхідну інформацію про транспортний засіб, що відслідковується, у режимі реального часу, стежте за пройденим маршрутом і станом автомобіля. Пристрій OBD сумісний з більшістю автомобілів на ринку, випущених після 2004 року. З цим пристроєм у вас не виникне проблем з визначенням місця розташування вашого автомобіля з високою точністю до 2,5 метрів. GPS-локатор має вбудований динамік для прослуховування та, таким чином, моніторингу голосу. Світлодіодні індикатори стану пристрою - 3 світлодіоди , які сигналізують про стан пристрою - можна дезактивувати, що вимкне світлодіодну сигналізацію - тому GPS-локатор абсолютно непомітний.

Мінімальне енергоспоживання - пристрій оснащений високопродуктивним чіпом, завдяки якому він має наднизьке енергоспоживання і тому не має негативного впливу на акумулятор в транспортному засобі. Це дуже маленький і легкий пристрій, який можна тримати в одній руці. З цієї причини його можна легко заховати в будь-якому місці автомобіля, щоб його не бачили інші люди.

№7 4G сонячний GPS-трекер - відстеження в реальному часі IP67 Водонепроникний + батарея 10000 мАг

GPS трекер для автомобіля
4G сонячний GPS-трекер - відстеження в реальному часі IP67 покриття водонепроникний + 10000mAh акумулятор. Сонячна панель, магнітний зарядний пристрій, водонепроникність IP67 роблять цей пристрій ідеальним для різних розгортань, які потребують тривалого часу очікування та безперервної оптимальної продуктивності. Зв'язок LTE з екстреним зв'язком GSM (2G) забезпечує стабільне з'єднання майже у всіх випадках. На додаток до цих функцій, кілька режимів роботи, різноманітність периферійних пристроїв і набір сповіщень, що викликаються подіями, зроблять цей локатор цінною частиною вашої стратегії управління автопарком. Він ідеально підходить для використання на кораблях, вантажівках, мікроавтобусах, робочих машинах, сільськогосподарських машинах тощо.

Легка зарядка за допомогою сонячної панелі та магнітного зарядного пристрою . Сонячна панель із магнітним зарядним пристроєм забезпечує тривалий час очікування майже у всіх випадках. Пристрій може забезпечити до 2 років роботи на одній зарядці, а при відключенні датчик Холла спрацьовує та надсилає сповіщення, тому менеджери автопарків можуть бути впевнені що їхні активи знаходяться під постійним захистом.

#6 Автомобільний зарядний пристрій 2x USB з GPS і прослуховуванням - МНОГОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ

gps трекер в автомобільну зарядку

Автомобільний зарядний пристрій 2x USB з GPS і прослушкою - МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИЙ надасть Вам достатньо інформації в режимі реального часу про відстежуваний транспортний засіб. На перший погляд, це класичний автомобільний зарядний пристрій, але всередині він приховує GPS-локатор. Є зарядний пристрій   сумісний з усіма транспортними засобами на ринку , оскільки підключається до прикурювача в автомобілі. З цим автомобільним зарядним пристроєм у вас не виникне проблем з визначенням місця розташування вашого автомобіля, коли ви позичите його, наприклад, своїй дівчині чи дитині, і, таким чином, ви усунете небажані емоції та страх щодо того, чи все в порядку з екіпажем.

У пристрої є безкоштовний додаток «TrackSolid» (iOS, Android) для мобільного телефону, за допомогою якого можна відстежувати поточне положення автомобіля. У разі надзвичайної ситуації ви можете натиснути відповідну кнопку SOS протягом 3 секунд, щоб активувати сигналізацію. Потім пристрій надішле SMS на номер мобільного телефону за замовчуванням і також набере його, доки не буде отримано дзвінок. Пристрій підтримує визначення стану автомобіля, незалежно від того, запущений він чи вимкнений. Якщо неавторизована особа заведе автомобіль без вашого відома, ви отримаєте миттєве сповіщення на свій мобільний телефон. Відстеження автомобіля GPS ніколи не було таким простим.

№5 GPS-трекінг - УЛЬТРАТОНКИЙ GPS-локатор 8 мм + акумулятор 2500 мАг - відстеження руху відправлень

gps трекінг - локатор

GPS-відстеження - УЛЬТРАТОНКИЙ 8-міліметровий GPS-локатор + батарея 2500 мАг — чудовий, непомітний тонкий локатор , який підходить для відстеження відправлень , людей або транспортних засобів. Серед інших локаторів він виділяється головним чином своїм розміром - з розмірами всього 110x61 мм і товщиною всього 8 мм, він відноситься до числа найбільш непомітних GPS-локаторів для стеження. Окрім класичних функцій, він також пропонує виявлення розпакування об’єкта за допомогою датчика світла. На практиці це означає, що якщо ви використовуєте його, наприклад, для відстеження посилки, і хтось відкриває посилку, GPS-локатор розпізнає це та може надіслати вам сповіщення у вигляді SMS-повідомлення з поточними GPS-координатами.

Його основна мета — відстежувати пакунки, відправлення чи товари, але він також може відстежувати транспортні засоби чи людей, а його універсальність є ще однією перевагою перед іншими пристроями відстеження. Вставивши SIM-карту в пристрій, ви можете відстежувати його місцезнаходження в реальному часі . У часи глобальної економіки логістика та пов’язаний із нею захист і догляд за товарами є, мабуть, найважливішими. Завдяки надтонкій конструкції GPS-локатор (2500 мАг ) можна розмістити в кожному пакеті, що мінімізує ризик крадіжки або втрати товару.

#4 OBD GPS-локатор з точністю менше 10 метрів

GPS локатор в OBD

OBD GPS-локатор із точністю менше 10 метрів є чудовим пристроєм відстеження та безпеки для легкових і комерційних транспортних засобів . Отримуйте всю необхідну інформацію про транспортний засіб, що відслідковується, у режимі реального часу , стежте за пройденим маршрутом і станом автомобіля. Пристрій OBD сумісний з більшістю автомобілів на ринку, випущених після 2004 року . Пристрій OBD має стандартний інтерфейс, тому його встановлення в автомобілі дуже просте. У разі відключення пристрою ОДБ неавторизованою особою Ви будете негайно проінформовані про це у вигляді SMS-повідомлення на Ваш мобільний телефон. Пристрій оснащений високопродуктивним чіпом MTK2503D, завдяки якому він має низьке енергоспоживання і тому не робить негативного впливу на акумулятор в транспортному засобі.

OBD-пристрій підтримує локацію GPS і LBS. GPS призначений для визначення положення на вулиці з відхиленням до 10 метрів і залежить від отримання даних із супутників. А LBS призначений для позиціонування всередині приміщень (у будівлях, приміщеннях, компаніях) з точністю менше 50-150 метрів, а відстеження здійснюється з даних через мережу GSM, тому ця функція може працювати в будь-якому місці з діапазоном мобільного сигналу. Якщо у вас є автопарк вашої компанії, ви маєте можливість відстежувати їх одночасно в одному обліковому записі. За допомогою системи «Tracksolid» можна відстежувати до 10 000 транспортних засобів одночасно.

#3 Міні GPS-локатор з магнітом - акумулятор 2800 мАг + водонепроникність IPX5 + довговічність до 2 років

gps-локатор для автомобіля для відстеження місця розташування

Міні gps локатор з магнітом - акумулятор 2800 мАг + водонепроникність IPX5 + довговічність до 2 років. GPS + LBS + WiFi позиціонування - до трьох разів точність визначення місцезнаходження в реальному часі. Міні-локатор GPS — це легкий і компактний трекер, який дозволяє визначати місцезнаходження, контролювати без потреби живлення з терміном служби батареї до 2 років (тільки в режимі енергозбереження), коли місцезнаходження зчитується один раз на день або коли GPS використовується постійно , він може працювати до 45 годин. Локатор – це корисне рішення безпеки, яке забезпечує відстеження переміщення людей, товарів і транспортних засобів у режимі реального часу або через регулярні проміжки часу. Онлайн GPS трекер від PROFIO ELECTRONICS (мобільний додаток).

Функція GEO FENCE дозволяє надсилати сповіщення електронною поштою, коли ви залишаєте позначену зону (якщо водій транспортного засобу відхиляється від запланованого маршруту). Його компактні розміри і непомітність також є перевагою. Він оснащений сильним магнітом, завдяки чому дуже проста і в той же час гнучка установка GPS-локатора безпосередньо на транспортні засоби для їх визначення місцезнаходження. Ви можете прикріпити GPS-локатор до немагнітних об'єктів за допомогою самоклеючої стрічки 3M з липучкою, що входить у комплект.

№2 GPS локатор для автомобіля водонепроникний IP67 з магнітом + акумулятор ємністю 6000 мАг + прослуховування

gps локатор для автомобіля

Онлайн GPS трекер для автомобіля з акумулятором на 6000 мАг , що забезпечує йому час роботи в режимі стеження до 25 днів в залежності від інтервалу повідомлення про місцезнаходження 100 годин (при оновленні положення кожні 10 секунд) . Він оснащений надшвидкою магнітною зарядкою, де для повного заряду його потрібно заряджати лише близько 3 годин, а потім GPS-трекер можна використовувати протягом 5-10 днів. GPS + LBS + WiFi позиціонування - до трьох разів точність визначення місцезнаходження пристрою в реальному часі гарантує, що ви зможете знайти місцезнаходження навіть у місцях з гіршим сигналом GPS. GPS- модуль оснащений надсильним магнітом і дуже простий і гнучкий в установці для GPS-моніторингу автомобіля.

Він включає захист від розбирання та крадіжки з датчиком світла. Як тільки доступ світла до локатора перешкоджає, датчик надсилає попередження. Надіслане сповіщення має кілька форм: активація GPRS і відправка сповіщення в додаток, активація GPRS і відправка SMS-повідомлення, активація GPRS - відправка SMS і набір заданого номера або активація GPRS і дзвінок на вказаний номер телефону. Високий ступінь захисту IP67 (де він може бути занурений у воду на глибину 1 м і повністю захищений від пилу) забезпечує функціональність пристрою навіть у надзвичайно складних зовнішніх умовах. Великою перевагою GPS-локатора є можливість дзвонити з вибраних SOS-номерів на пристрій GPS-стеження, щоб ви могли чути звуки (розмову) навколо пристрою , де він розташований. Якщо рівень децибел перевищує 60 децибел (розбиття скла, удар об тіло тощо), gps-локатор автоматично надішле сповіщення про тривогу на попередньо встановлений номер SOS.

Водонепроникний автомобільний GPS-трекер №1 з магнітом + надвеликий акумулятор 10000 мАг + прослуховування

моніторинг автомобіля - gps трекер

GPS трекер для автомобіля з акумулятором до 10000 мАг з індикатором стану батареї, може працювати на одному заряді 30 днів (приблизно 2 години онлайн стеження в день) до 2 років в залежності від інтервалу онлайн відстеження. Завдяки сильному магнітному корпусу ви можете прикріпити GPS-локатор PROFIO ELECTRONICS 3G до більшості поверхонь і в різних місцях. Зовнішній захист водонепроникного рівня IPX5 (захист від бризок води та пилу) забезпечує функціональність пристрою навіть у складних зовнішніх умовах . Пристрій GPS забезпечує відстеження користувача у вигляді SMS-повідомлення безпосередньо на ваш мобільний телефон , де буде надано посилання на карту Google, і після натискання на неї відобразиться поточне місцезнаходження відстежуваного транспортного засобу. Іншим варіантом відстеження є мобільний додаток « Track Solid » (iOS, Android), за допомогою якого можна дізнатися місцезнаходження відстежуваного транспортного засобу та різні необхідні дані. Відстежувати дані GPS також можна через веб-інтерфейс www.tracksolid.com .

Цей трекер також підтримує локацію GPS і LBS . Моніторинг транспортних засобів – не єдина діяльність, для якої використовується модуль. У режимі очікування, якщо GPS-локатор буде видалено або змінено, буде записано попереджувальне повідомлення та режим стеження буде активовано на 20 хвилин. У цій моделі зрозуміло, що функція прослуховування середовища , де встановлений модуль, здійснюється за допомогою мобільного телефону. Великою перевагою цього gps-трекера є те, що він має так званий режим стеження . Його можна встановити в режим відстеження під час руху, що означає, що як тільки він виявить рух, він надішле вам дані в інтервалі від 5 до 86 400 секунд . Потім, коли рух припиняється, він переходить у режим відсутності руху та надсилає дані з інтервалом від 5 до 86 400 секунд. На практиці це означає, що під час руху він може надсилати дані про місцезнаходження, наприклад, кожні 5 хвилин, як тільки об’єкт чи людина зупиняється, він перемикає режим і надсилає дані через заданий інтервал, наприклад, 1 годину. Ще однією відмінністю є можливість активації надзвичайно економного режиму . У цьому режимі ви вибираєте два параметри: час - з якого моменту має починатися режим, наприклад, з 14:00, і інтервал - як часто надсилати дані про місцезнаходження в цьому режимі. Він також пропонує можливість вимкнення ручного вимкнення, коли пристрій не можна вимкнути вручну.

Ми сподіваємося, що ці поради та пропозиції щодо GPS-локаторів допоможуть вам вибрати найкращий для вас. Ви можете знайти більш широкий асортимент GPS-локаторів безпосередньо на веб-сайті www.cool-mania.com.ua