Подарунки для дітей - ідеї подарунків для хлопчиків і дівчаток: ТОП №20 порад

Подарунки дітям - ідеї подарунків для хлопчиків і дівчаток: ТОП №20 порад. Не маєте ідей?? Ми порадимо Вам, який подарунок дитині на день народження, Різдво тощо. Найкращі подарунки для вас.

Ох наші дітки... так просто вибрати подарунок дитині, коли вона ще маленька, тоді її нічого не турбує і вона майже всім радіє, тому коли ми вибираємо подарунок хлопчику чи дівчинці на 5 років , все одно круто, будуть вдячні і будь-якому подарунку він буде радий. Але, як тільки діти виростають, їх вимоги до подарунків зростають разом з ними, і ми повинні реально подумати про те, які дитячі подарунки будуть найкращими. Зрозуміло, що ми обираємо різні подарунки для хлопчиків і подарунки для дівчаток, тому що, наприклад, хлопчик розсердиться, якщо ми подаруємо йому, наприклад, косметичку з макіяжем для хлопчика на 10 років . Або якби ми думали про те, які подарунки підійдуть дівчатам на день народження , і подарували їм, наприклад, футбольний м'яч, вони б теж не були в захваті. Те ж саме вірно, коли ми шукаємо різдвяні подарунки для хлопчиків або різдвяні подарунки для дівчаток. Також потрібно враховувати, наприклад, який подарунок підійде для хлопчика на 7 років, тому що якщо ми даруємо йому подарунки для дітей від 10 років, це теж може бути не вдалим вибором. А ще є найвибагливіша вікова категорія - діти підлітки, ми прекрасно знаємо, як це може нас мучити, коли ми шукаємо відповідні подарунки на Різдво для підлітків, вибрати щось підходяще і класне - біда...


А Різдво взагалі для нас, батьків, суцільний хаос, ми буквально невпинно шукаємо різдвяні подарунки для дітей , і тоді було б дуже корисно, якби хтось порадив, як подарувати дитині. У нашому блозі ми пропонуємо вам поради щодо подарунків для дітей, будь то подарунок для хлопчика чи дівчинки на 8 років, подарунок для першокурсника, подарунок на 18 років для хлопчика та дівчинки. Таким підходящим подарунком для хлопчика на 11 років можуть стати, наприклад, світлодіодні туфельки, в якості подарунка хлопчикові на 13 років також відмінно підійде весела і корисна маска з 3D-друком . У наших порадах щодо подарунків для дітей ви знайдете натхнення для різдвяних подарунків для дітей, подарунків на день народження чи просто для розваги. Тож влаштуйтеся зручніше за чашкою доброї кави чи чаю та сміливо дивіться на наші ідеї подарунків не лише як подарунків для дітей на Різдво, але й на будь-яке свято чи будь-яку подію.

подарунки для дітей

#ТОП 1 подарунок Світлодіодне взуття - Подарунки дітям

подарунки для дітей LED взуття

Подаруйте цей крутий подарунок для дітей - це стильне світлодіодне взуття з різнокольоровою світлодіодною підошвою, яке вразить усіх на вечірці або для повсякденного носіння. Цей модний гаджет є одним із чудових подарунків для дітей, як на Різдво, так і на день народження . І особливо молоде покоління оцінить те, що кросівки мають контроль різних кольорів, а кольорові світлодіоди навіть реагують на ритм музики. Не тільки на дискотеку чи вечірку, так давайте веселитися кожен день і сяяти, як зірка, на паркеті, навіть по дорозі в школу або просто на вулиці, адже цей подарунок може вразити і бути крутим навіть для підлітка. Кросівки зі світлодіодним підсвічуванням - крутий подарунок не тільки для молоді, серед оригінальних порад на подарунки дітям, як подарунки хлопчикам , так і подарунки дівчатам.

#ТОП 2 подарункові світлодіодні футболки - подарунок на кожну вечірку

подарунок хлопчику 15 14 13 12 11 10 9 років
І знову ми можемо сяяти на дискотеці, в пабі чи десь на концерті. Але чому б не влаштувати дискотеку і не повеселитися де завгодно, або привернути увагу, наприклад на вулиці? Цей крутий подарунок - чудовий подарунок для хлопчика на 13 років або як подарунок для хлопчика чи подарунок для дівчинки. Футболки оснащені супер яскравою миготливою панеллю, яка реагує на музику та блимає в такт. У нашому інтернет-магазині ви можете знайти різні мотиви та розміри футболок, просто виберіть світлодіодний подарунок для дітей.

#ТОП 3 подарункаМікрофони для караоке-вечірки - чудовий подарунок для веселого караоке

Новорічні подарунки для дітей

І давайте влаштуємо концерт, театр, кабаре або шоу прямо вдома з цим подарунком для дітей і всієї родини . Караоке bluetooth мікрофон - ідеальний подарунок для дитини, подарунок для хлопчика або навіть як подарунок для дівчинки , який неодмінно розважить глядачів - сім'ю, або навіть вулицю, якщо ви будете співати на балконі :) Спробуйте заспівати відомі пісні та чекайте відгуку глядачів. Якщо всі сміються, то це був справді «цікавий виступ», якщо плачуть, то, напевно, це було трохи фіаско, але одне точно, що всім буде весело з цим мікрофоном. Цей чудовий гаджет гарантовано буде серед порад щодо подарунків для дітей .

#ТОП 4 подарунка. Магнітні кульки - NEOCUBE - ідеальний подарунок для кожної дитини

подарунок хлопчику на 10 років

Магнітні кульки NEOCUBE - ідеальний подарунок дітям на день народження. Це чудовий спокійний подарунок для дитини на Різдво чи інше свято. Магнітні кульки підтримують креативність і просторову уяву, знімають напругу і стрес, і в той же час зміцнюють концентрацію і тренують моторику. Підходять для всіх вікових категорій, а не тільки в якості подарунка дитині. Діти просто захопляться цими кульками Бакі. Просто чудова порада для ідеального подарунка для дітей, щоб розважити та зняти стрес, яким ви точно нічого не зіпсуєте, якщо подаруєте хлопчикам чи дівчаткам :)

#ТОП-5 подарунків Пряжки для ременів - стильне доповнення до вбрання

подарунок хлопчику на 7 років
Я хочу бути ковбоєм! Я хочу бути байкером! А я хочу бути схожою на співачку Metallica! Що це неможливо? Ні, це дуже легко. Вам залишається тільки подарувати дитині оригінальний подарунок для хлопчика чи дівчинки - пряжку на ремінь , і вона може бути ким завгодно. Серед наших ідей для подарунків, безперечно, — пряжки для ременів, а в нашому інтернет-магазині ви можете вибрати з багатьох мотивів, від логотипу музичної групи до улюблених героїв із фільмів, до дитячих персонажів із казок чи ігор. У нашому інтернет-магазині також можна знайти смішні та круті пряжки для ременів, які підійдуть, наприклад, як різдвяний подарунок для підлітків .

#ТОП 6 подарунків Електронні барабани або піаніно - подарунок, який буде грати у вашому ритмі

Різдвяні подарунки для дітей барабани

Електронні барабани - силіконовий набір з 9 барабанів + bluetooth-динамік з ножними педалями - легко портативний музичний набір. Гарна ідея для подарунка дітям, з яким можна зіграти будь-яку мелодію. І що ви не ідеальний барабанщик і не вмієте так захоплююче барабанити? Не важливо. Цей подарунок обмежений лише вашою фантазією, зіграйте будь-яку мелодію, яку забажаєте. Якщо у вас все добре, сім'я буде тупати ногами в такт, а якщо погано, то сусіди будуть стукати віником по стелі :) Електронні барабани Bluetooth однозначно належать до оригінальних дитячих подарунків, або напр. подарунки на день народження для дівчат і хлопчиків.

#ТОП 7 подарункових масок Neon Purge - крутий подарунок для підлітків

Подарунок хлопцям на 18 років
Отже, у нас є чудова ідея, як подарувати крутий подарунок для хлопчика чи різдвяний подарунок для підлітка. Світлодіодні маски зі страшними або жахливими мотивами в будь-якому випадку привертають увагу буквально з першого погляду. Чудовий подарунок на 18-й день народження для хлопчиків, він точно вразить усіх дівчат, які будуть у захваті :) Зрештою, ви не щодня побачите сяючу очисну маску чи маску з черепом . І цей подарунок є однією з порад щодо подарунків для дітей, особливо на Хеллоуїн , коли ці маски, наприклад, у подарунок 13-річному хлопчику, створять потрібну моторошну атмосферу та викличуть на обличчях подив і повагу. всі перехожі.

#ТОП 8 подарункових масок Neon Rave - подарунки для хлопчиків, які привернуть увагу

подарунки для хлопців
Ще один подарунок для хлопчика або подарунок для дівчинки , який обов'язково вразить оточення і приверне увагу. Неонові рейв-маски виглядають дійсно загадково і страшно і реагують на звуки, плескання в долоні або ритм музики. Оригінальна та цікава порада на подарунок дитині. Але ці маски більше підійдуть як подарунок дітям від 10 років або як подарунок хлопчикові на 18-річчя, тому що менші діти можуть налякатися. Хоча нині діти вже належним чином навчені та звикли до страшної атмосфери в комп’ютерних іграх чи ігрових консолях. Маска оснащена звуковим датчиком і блимає відповідно до звуку або музики.

#ТОП 9 подарунків Програмовані окуляри CHEMION - стильний подарунок для дівчаток і хлопчиків

подарунки дівчатам на день народження
Напевно всі ми знаємо сонцезахисні окуляри і нам достатньо того, що вони захищають від сонця. Але ці програмовані світлодіодні вечірні окуляри MATRIX мають власне програмне забезпечення . Найкраща ідея подарунків для дітей! Напишіть правильний текст або вибирайте з безлічі різних стандартних анімацій і вірте, що ви будете в центрі уваги, де б ви не з'явилися! За допомогою цих програмованих світлодіодних окулярів ви отримаєте вигляд усіх навколо. Вони — найкращий спосіб виділитися на вечірці чи просто на вулиці, гарантовано викликаючи фурор! Гаряча порада для крутого подарунка для підлітків або як подарунок на день народження для дівчат.

#ТОП 10 подарунків Тату рукава - подарунок для підлітків

подарунок хлопчику на 13 років
Я хочу мати власне тату! Сучасних дітей з самого раннього віку батьки попереджали про те, коли можна робити татуювання. Більшості це дозволено з вісімнадцяти років. Але перш ніж ми, батьки, дозволимо справжнє татуювання, давайте підемо на компроміс і подаруємо нашим дітям ці оригінальні та цікаві татуювання на рукавах з різними мотивами та кольорами. Приваблива і нетрадиційна ідея подарунка для дітей , наприклад, як подарунок для 13-річного хлопчика або як різдвяний подарунок для хлопчиків . А мами будуть спокійні, що у дітей на руках тільки фальшиве татуювання і можна його зняти ввечері, і навіть помити :)

#ТОП 11 подарунків Левітаючі предмети - стильний хай-тек подарунок для дітей

поради щодо подарунків для присутніх дітей
Левітуючі об’єкти стають абсолютною гарячою точкою та вершиною високотехнологічних гаджетів. Це не тільки оригінальний подарунок для дітей , а й стильний і позачасовий. Тільки уявіть реакцію вашої дитини, коли ви подаруєте йому таку хитру штуку, як блютуз колонка UFO , яка ширяє над килимком! Або антигравітаційний глобус або місяць , які також мають підсвічування в темряві, щоб зробити футуристичний ефект ідеальним. До речі, глобус підійде як подарунок першокурсникам , він носить навчальний характер, адже є ціла карта світу. У нашому електронному магазині ви можете вибрати різні конструкції левітуючих об’єктів, різних кольорів і форм.

#ТОП 12 подарунків Дитяча LCD дошка для малювання - шикарний подарунок для дітей

поради щодо подарунків для дітей
Ви знаєте... подряпаний папір, стіл чи навіть стіни. Кожна дитина, дівчинка чи хлопчик потребує самореалізації, тому шукає будь-яку поверхню, де спробує свої мультяшні творіння. Але проблема в тому, що його не можна змити зі столу чи стіни, наприклад. У нас є розумна порада щодо подарунків для дітей . Ця рідкокристалічна дошка для малювання є ідеальним подарунком для дітей на Різдво або як подарунок дітям на день народження . Інноваційна надлегка РК-панель містить перо для зручного письма та забезпечує тисячі оновлень зображень за допомогою однієї кнопки. Цей чудовий подарунок для дитини, але також і для дорослих, він добрий для очей і природи, а також може слугувати чудовим офісним помічником, як блокнот, засіб спілкування або нагадування.

#ТОП 13 подарункових шахів для трьох гравців - ви більше не будете грати в шахи тільки двома :)

дитячі подарунки - подарунок дітям
Дитячий подарунок - шахова дошка на трьох гравців ідеально підійде для довгих зимових вечорів, коли вас більше вдома і хочеться пограти в соціальну гру. Ідеальний набір як для дітей, так і для дорослих , для дружніх зустрічей. Напруга від звичайної гри в шахи посилиться ще більше. Ці шахи на 3 персони ідеальні для всіх любителів настільних ігор, які втомилися від звичайних шахів або люблять пробувати щось нове. Ви також можете подарувати його і порадувати своїх близьких. Або навіть протягом року, його також можна використовувати під час гри в шахи на вулиці, у парку, на дачі чи вдома, коротше кажучи, є багато можливостей, просто знайдіть своїх опонентів, і гра в шахи може починатися :) Вигадливий, стильний і смішні подарунки для дітей, подарунки для хлопчиків або подарунки для дівчаток.

#ТОП14 подарункових 3D карт на стіну - подарунок дитині (дітям) на день народження, іменини чи Різдво

подарунок дитині (дітям) на день народження, іменини або Різдво
Дерев'яна карта світу - оригінальний подарунок для дівчинки чи хлопчика. Подаруйте дітям відчуття, що весь світ у їхніх ніг і повісьте цю карту на стіну в дитячій кімнаті. Він має лазерне гравірування континентів і точну обробку . Кожен окремий виріб виготовлено вручну, де кожна деталь дійсно продумана. Вся карта подорожей на стіні складається з кількох дерев'яних частин , які з'єднуються з точністю до міліметра. Це як проста головоломка. Крім стильного доповнення будь-якого інтер'єру, настінні карти неодмінно мають виховний ефект, адже вся карта світу завжди буде у дітей перед очима. Гарантовано стане чудовим подарунком для будь-якої дитини , будь то подарунок для хлопчика, подарунок для дівчинки або подарунок для дітей від 10 років. Крутий подарунок дітям.

#ТОП 15 подарунків Маятник Ньютона - подарунки дітям (хлопчику, дівчинці) на Різдво чи день народження

подарунки дітям (хлопчику, дівчинці) на Різдво чи день народження
Захоплюючий об'єкт - маятник Ньютона. Ця витончена гойдалка (люлька) Ньютона з кульками - це пристрій, який працює за принципом, відкритим Ісааком Ньютоном. Це пристрій, який зберігає імпульс і енергію . Маятник — гарна ідея для подарунка дітям, хлопчикам чи дівчаткам, він буде чудово виглядати на столі, на полиці в бібліотеці чи в дитячій кімнаті. Якщо ви вирішите подарувати маятник, ви обов'язково порадуєте ним своїх дітей, рідних або друзів. Маятник Ньютона з металевими стрижнями і металевими кульками розміщений на якісній дерев'яній основі. Розгойдуйте всі м'ячі хрест-навхрест і дивіться, як вони створюють прекрасне видовище і чудовий ефект хвилі. Ритмічний звук металевих кульок діє заспокійливо і знімає стрес. Універсальний подарунок для всіх дітей, як подарунок на Різдво, день народження чи інше свято .

#ТОП 16 подарунків Candy machine - оригінальна підказка для подарунка дітям не тільки на Різдво

оригінальна порада для подарунка дітям не тільки на Різдво
Щось за щось... Ваші діти люблять солодощі? Ну добре, але тільки якщо вони вже як слід поїли і, головне, мають зловити цукерку чи солодку нагороду :) Candy machine - машина для лову солодощів працюватиме як на справжні, так і на фальшиві гроші. Ви просто наповнюєте автомат цукерками, жувальною гумкою або маленькими іграшками. Щоб дістати цукерку чи іншу солодкість, дітям доводиться багато працювати. Нехай ваші друзі чи родина пожертвують кілька штучних або справжніх монет, і вони матимуть шанс виграти цукерки . Розвага для ваших дітей і всієї родини. Такі подарунки дітям на Різдво або в подарунок дітям на день народження неодмінно сподобаються.

#ТОП 17 подарункових масок або костюмів - страшний подарунок особливо для хлопчика, але також і для безстрашної дівчини :)

страшний подарунок для дітей, подарунки для хлопчиків і дівчаток костюм маски
Маски та костюми для дітей та дорослих на Хеллоуїн чи карнавал. Страшні карнавальні костюми для дітей і дорослих (маски) для будь-якої вечірки, свята та інших випадків. Страшний подарунок для підлітка , на дискотеку на Хеллоуїн, де він неодмінно приверне увагу всіх навколо своїм страхітливим виглядом. Страшні маски жахів завжди будуть IN, чим страшніше, тим краще, і ваші діти обов'язково оцінять, що навіть якщо ви дорослі, ви знаєте, як порадувати школяра чи школярку, а також підлітка чудовим подарунком , і що ви можете бути класні батьки теж :) Дитячі подарунки - оригінальний подарунок для дітей.

#ТОП18 подарунків Місяць, що левітує - оригінальний подарунок для всіх дітей та підлітків

оригінальний подарунок для всіх дітей і підлітків, хлопчиків, дівчаток, дітей
Вашій дитині сподобається цей оригінальний подарунок. Чарівний нічник у формі місяця вільно ширяє в повітрі на магнітній дерев'яній основі та обертається на 360°, завдяки чому має дуже заспокійливу та розслаблюючу дію . Гарна ідея для подарунка дівчинці або хлопчику в дитячу кімнату, або навіть для підлітка. Це унікальний світильник, який зачарує своєю оригінальністю кожного при вході в кімнату. Є два кольорові тони світла на вибір, а саме білий або жовтий, а також можливість встановити будь-яку інтенсивність світла за потреби. Це гарний подарунок для хлопчика, або як подарунок для дівчинки будь-якого віку.

#ТОП 19 подарункових 3D металевих пазлів - головоломка в подарунок для дітей і дорослих

головоломка подарунок для хлопчика і дівчинки скорпіон
Подарунок у вигляді пазла для ваших дітей. Дозвольте їм скласти приголомшливий тривимірний пазл, який не потребує клею . Модель потрібно лише зібрати за допомогою гвинтів . 3D пазли вимагають терпіння і вмілих рук! Чи може ваша дитина зібрати точну копію скорпіона ? Результатом зусиль стане чудова копія скорпіона, яка є особливо ефектною та привабливою прикрасою як для дитячої кімнати, так і для дому. Подарунки дітям від 10 років, а також подарунок хлопчику 8 років, подарунок першокурсникам, або як новорічні подарунки дітям , універсальні як для дівчаток, так і для хлопчиків.

#ТОП 20 подарунків Програмована світлодіодна футболка - світлодіодні подарунки для хлопчиків і дівчаток

подарунки для хлопчиків і дівчаток ідеї подарунків хлопчик дівчинка

Поради щодо подарунків для хлопчика чи дівчинки? Подаруйте цей світлодіод своїм дітям, і вони будуть центром уваги на будь-якій дискотеці чи вечірці. Футболку GLUWY можна програмувати через мобільний телефон (блютуз) - власні анімації, зображення або текст . На дисплеї є яскраві кольорові світлодіоди, ви можете написати будь-який текст, налаштувати його формат і відобразити його прямо на футболці як рухомий текст . Нанесіть на футболку активний музичний еквалайзер , який буде реагувати на навколишню музику, тому вашим дітям обов'язково сподобається музичний подарунок. Світлодіодний подарунок не тільки під ялинку. Чудова ідея для подарунка незалежно від віку - для кожної дівчинки, хлопчика.

Все це та багато іншого ви можете знайти в електронному магазині www.cool-mania.com.ua