Подарунки для чоловіків - ідеї подарунків (поради) для нього: ТОП №20 порад

Подарунки для чоловіків - ідеї подарунків (поради) для нього: ТОП №20 порад. Не маєте ідей на день народження, різдво?? Найкращі подарунки для тата, хлопця, друга, чоловіка – оригінальний подарунок для вас.

Чоловіків часто називають, що вони як вічні діти. Неважливо, чи це чоловік, хлопець, брат, друг, батько чи дідусь. Кожному з них необхідно мати свій «чоловічий час», без якого важко уявити своє життя. Одні так звані автолюбителі, інші, навпаки, музиканти або пристрасні мандрівники. Тому, вибираючи правильний подарунок для чоловіка, важливо знати свого одержувача якомога краще. Знаєш, що він робить? Чим він захоплюється і що зазвичай викликає посмішку на його обличчі? Тоді вам буде дуже легко вибрати ідеальний подарунок для чоловіка, подарунок для батька, подарунок для друга, подарунок для хлопця або подарунок для чоловіка.

Але якщо вибір подарунка для вас є напруженою справою, список наших ТОП-20 порад щодо подарунків , з яких ви гарантовано оберете, неодмінно допоможе вам прийняти рішення. У нас є чудові поради щодо подарунків для друга , подарунків для чоловіків в машину , різноманітних кумедних подарунків для чоловіків , а також подарунків для чоловіків на Різдво. Дуже мало шансів, що чоловік не любить автомобілі, музику, спорт, електроніку, розваги чи подорожі. Ви знаєте когось такого?

подарунки для чоловіків

Ви можете оформити оригінальний подарунок для чоловіка - чоловіка, батька, брата, дядька або друга прямо не виходячи з дому в нашому інтернет-магазині Cool-mania.eu . Тож якщо ви вже шукаєте підходящу ідею для подарунка чоловікові на день народження, іменини, подарунок чоловікові на День Святого Валентина, подарунок чоловікові на 50 років, подарунок чоловікові на Різдво чи будь-який інший все, що вам потрібно зробити, це зручно сісти, взяти свій ноутбук, планшет або мобільний телефон і зануритися в багату пропозицію наших ТОП вибраних продуктів .

готовий

#ТОП 1 Подарункові 3D дерев'яні карти на стіну - оригінальний подарунок чоловікам

Подарунок чоловікові, оригінальні подарунки чоловікам

Незалежно від того, чи даруєте ви чоловіку - авантюристу чи будь-кому з високим смаком до дизайну інтер'єру, 3D-карта гарантовано стане вибором номер 1. Нехай він візуалізує свою мрію про подорож. Завдяки 3D-карті він буде з кожним днем ​​трохи ближче до нього. Він чудово виділяється в спальні, домашньому кабінеті, офісі компанії, підприємства, а також у дитячій кімнаті маленького школяра. Карта складається з кількох дерев'яних частин, кожна виготовлена ​​вручну. Ми говоримо про чесно зроблений, розкішний інтер'єрний аксесуар , в якому ви можете вибрати з декількох кольорів дерева, а також різні розміри (від 100 см x 60 см до 300 см x 175 см). Це чудовий особистий подарунок для чоловіка , який вписується в його стиль життя. Все, що вам потрібно зробити, це перейти за відповідним посиланням, вибрати колір і розмір, і вже через кілька днів ваш одержувач зможе насолодитися красивим і особливим оригінальним подарунком.

#ТОП 2 Шкіряний офісний подарунковий НАБІР - розкішні подарунки для чоловіків - подарунок для начальника, батька, колеги

подарунки для чоловіків, розкішний подарунок для чоловіка

Усі розкішні подарунки для чоловіків з цієї категорії виготовлені з високоякісної деревини та першокласної 100% синтетичної шкіри, всі ручної роботи та чесно зшиті та оброблені на виробництві HAND MADE . Унікальний дизайн шкіри з деревом виглядає надзвичайно стильно - підказка для розкішного подарунка для чоловіка , доповнення до офісу чи кабінету. Ці комплекти та аксесуари виглядають розкішно та зі смаком завдяки використанню у виготовленні першокласних матеріалів, тому підійдуть як подарунок начальнику, татові, колезі чи дідусеві. Призначений для кожного чоловіка, який любить порядок і акуратну деталізацію, як це виглядає! Офісний набір або аксесуари для офісу обов'язково допоможуть упорядкувати робочий стіл і при цьому виглядати ефектно і стильно!

#ТОП 3 Подарунковий НАБІР Віскі Luxuryексклюзивний подарунок чоловікові на 30, 40, 50 або 60 років

подарунок хлопцю, поради щодо подарунків чоловікам,

Розкішні подарунки, такі як скляні набори для віскі або келихи - підказка для подарунка чоловікові на 30, 40, 50 або 60-річчя. Аксесуари, які роблять подачу віскі чи бурбону незабутнім! Стильні та елегантні набори та елементи вина або віскі в красивому дизайні - унікальне доповнення до кожного будинку, офісу, домашнього бару чи котеджу як стильний та ексклюзивний різдвяний подарунок для вимогливих чоловіків. Зробіть подарунок для друга, батька чи сина або як підказку на подарунок на день народження для боса, колеги чи друга у вигляді красивого набору для напоїв, або келихів чи аксесуарів для подачі алкоголю чи вина. Однозначно подарунок, який займатиме почесне місце на кожному робочому місці, в офісі чи вдома на полиці з алкоголем.

#ТОП 4 Подарунковий міні-холодильник ТІН - чудова ідея подарунка для хлопця, чоловіка, партнера

подарунок чоловікові - чоловічі подарунки

Вигадливий і кумедний міні-холодильник для напоїв у формі банки, для банок або пляшки алкоголю, створений як подарунок на день народження для крутого хлопця, який порадує друзів, колег або навіть родину цим міні-баром. Холодильник у формі жерстяної банки буде добре виглядати, наприклад, в барі, ресторані, а також підійде для фургона або автомобіля, тому що він переносний. Що може бути краще, ніж коли чоловіки катаються по-чоловічому, або їдуть на дачу, а на вулиці спека, і коли вони приїжджають на дачу, ви можете дістати з цього холодильника божественно охолоджене пиво, або пляшку віскі, або охолоджену безалкогольну випити :) Це однозначно чудова ідея для подарунка братові, чоловікові, другу чи компанії друзів.

#ТОП 5 подарунків для купальників Borat – сексуальний смішний подарунок для чоловіка, хлопця, друга

смішний подарунок хлопцю, хлопцю, колезі, другу

Сексуальний кумедний подарунок для чоловіка, хлопця, друга, а також як жартівливий подарунок для веселощів на парубочій вечірці або як подарунок на день народження для друга - Купальники Borat Mankini. Ніхто не залишить без уваги ці унікальні купальники Borat. Ваш партнер, брат або колега завжди буде в центрі уваги,   кожен   помітить це в басейні чи на березі моря :) Чудова ідея для всіх божевільних людей, у яких є сміливість:)

#ТОП 6 Подарунок Тату рукава - новорічний подарунок для чоловіка, подарунок для друга

Новорічний подарунок для чоловіка

Ще однією чудовою ідеєю для подарунка чоловікові може стати наша «фішка» у вигляді тату на рукавах . Вони виготовлені з високотехнологічного матеріалу нейлону і спандекса , який імітує колір людської шкіри і нагадує жіночі панчохи. Саме завдяки цьому татуювання ідеально прилягає до шкіри людини і виглядає справжнім. Перевагою є зміна візерунків татуювання, завдяки чому татуювання ніколи не вицвітає. Можливо, це не ідеальний подарунок для чоловіка на його 50-річчя , але він підійде для чоловіка-підлітка , а також для всіх тих, хто хоче спробувати, що таке татуювання на руках, навіть якщо це підробка.

#ТОП 7 подарунків LANGIE - голосовий перекладач - подарунок для батька, чоловіка, новорічні подарунки для чоловіків

подарунок для батька, чоловіка, брата

Мовний бар'єр? Без проблем. Про все подбає цифровий перекладач LANGIE , який відкриє перед вашим одержувачем абсолютно нові двері у світ. Він не лише забезпечує переклад на 53 мови , але й тепер є повнофункціональним туристичним путівником . Langie - ідеальний подарунок для чоловіка-мандрівника , а також для всіх, хто їде працювати за кордон (подарунок для батька). Це також корисно, якщо вам потрібно домовитися про онлайн-дзвінок із закордонним партнером. Окрім мережі WiFi, він співпрацює з мобільною мережею 3G/4G за допомогою SIM-карт Langie , які ви також можете придбати в нашому інтернет-магазині cool-mania.eu . Він підходить як подарунок для друга , подарунок для чоловіка на Різдво , а також як подарунок для батька l, для якого вивчення нової мови може бути особливо важким. Перекладач Langie має багато функцій.

#ТОП 8 Подарункових кубиків льоду 100 шт - подарунок для чоловіків-пивоварів, виноробів тощо.

подарункова підказка для чоловіків чоловічі подарунки

І ми не можемо забути цей оригінальний подарунок для чоловіків-виноробів, пивоварів тощо - ексклюзивні, елегантні, штучні кубики льоду 100 шт. , які неможливо відрізнити від справжніх. З цим подарунком для друга, хлопця, батька ви потрапите в ціль! Штучні акрилові кубики льоду для напоїв або як прикраса чаш (контейнерів) з шампанським є ідеальним рішенням для тих, хто створює різноманітні презентації напоїв, де справжньому льоду немає місця. Якщо вам потрібно створити вишуканий або цікавий образ для напою, кубики штучного льоду вам підійдуть.   Фальшиві кубики льоду виглядають чарівно як прикраса або аксесуар для будь-якої вечірки. Оригінальний і стильний подарунок для чоловіка , який обов'язково оцінить ваш вибір і обов'язково відразу спробує цей чудовий і особливо практичний подарунок.

#TOP 9 Подарунковий набір Whisky Smoker – ексклюзивний подарунок для сучасної людини

персональний подарунок для чоловіків, елітні подарунки для чоловіків, чоловік

Цей подарунок повинен бути обов'язковим для кожного любителя якісного віскі . Гарний і стильний подарунок для чоловіка, тата, дідуся чи начальника, просто для кожного чоловіка . Простий спосіб зробити кожну склянку унікальною та вишуканою. Завдяки сучасному та міцному дизайну він простий у використанні, і з ним кожен може стати домашнім барменом преміум-класу. Чотири різні деревні тріски додають глибини та смаку, щоб ви могли відчути натуральний деревний дим у кожному напої. Коптильня також підходить для ваших коктейлів, вина або кулінарного мистецтва. Ви можете подарувати кришку любителю віскі, вона обов'язково стане відмінним супутником. Тож не роздумуйте та подаруйте коханій людині цей розкішний та справжній чоловічий подарунок.

#ТОП 10 Подарунок Універсальний USB smart pump - подарунок татові, чоловікові, подарунки чоловікам в машину

подарунок для чоловіка

Справжній чоловік любить тримати все під контролем і готовий швидко й ефективно втрутитися у разі поломки. Тому в обов'язкове спорядження кожного чоловіка повинен входити якісний насос . Однак мова не йде про насос, який змусить його м'язи рости під час надування. Наш оснащений інтелектуальним інтелектуальним рішенням, він повністю електричний, пневматичний, керується світлодіодним дисплеєм і, завдяки своїм розмірам, повністю портативний будь-де на дорозі. Серед іншого, його легко заряджати за допомогою зовнішнього зарядного пристрою, що входить у комплект, або через USB чи запалювання постійного струму безпосередньо в автомобілі. Ця порада для подарунка для чоловіка підходить як обладнання для автомобіля, мотоцикла, велосипеда, а також надувної . Ідеальний подарунок для батька, подарунок для друга або подарунок для чоловіка. Він просто сподобається будь-якому хлопцю, який більшу частину часу проводить на дорогах.

#ТОП 11 Подарунковий миостимулятор EMS - новорічні подарунки для чоловіків, подарунки на день народження для чоловіків

подарунок для хлопця

Якщо ви збираєтеся зробити подарунок чоловікові , який працює над формуванням красивого, добре розвиненого тіла , ви знайшли ідеальний подарунок для нього на даний момент. Можливо, у нього мало часу, сидяча робота або він просто не любить займатися в спортзалі. У будь-якому випадку, наш м’язовий стимулятор EMS допоможе йому тренуватися. Цей оригінальний подарунок хлопцю оцінять усі чоловіки , незалежно від рівня фізичної підготовки. Якщо ви шукаєте подарунок для тата з пивним животиком, для активного спортивного чоловіка для активізації тренувань або для друга , який хоче сформувати свою фігуру з мінімальними зусиллями, ви за правильною адресою. Він непомітно ховає стимулятор під одягом , активує його, натиснувши на нього, і дозволяє йому працювати під час водіння, читання або перегляду телевізора. Його також оцінять чоловіки похилого віку, яким важче набрати форму і вони зазвичай більш схильні до травм м’язів під час регулярних занять у тренажерному залі. Тому EMS-стимулятор може стати чудовим подарунком чоловікові на 40-річчя , чоловікові на 50-річчя або подарунком чоловікові на 60-річчя .

#ТОП 12 Подарункових шарфів на обличчя та голову - смішні подарунки для чоловіків, подарунок для друга

подарунок для друга

Захист обличчя став своєрідним новим стандартом, але крім захисної функції не варто забувати і про імідж, про що дбають чоловіки і жінки. Якщо ви шукаєте подарунок для чоловіка , який є любителем кіно або тварин, ви точно нічого не зіпсуєте, купивши шарф з мотивом. Його можна використовувати під час походів, занять спортом, а також носити на шиї під час звичайних походів у магазин. Шарфи виготовлені зі 100% поліестеру , завдяки чому вони чудово вловлюють бруд і забруднюючі речовини із зовнішнього середовища ефективніше інших матеріалів. Крім захисної функції, це також іміджевий і особливо смішний подарунок для чоловіка, з яким він не залишиться поза увагою на людях.

#ТОП 13 подарункових USB ключів для чоловіків - новорічні подарунки для чоловіків, оригінальні подарунки для чоловіків

оригінальні подарунки для чоловіків

Ще одна чудова ідея для подарунка чоловікові - USB ключ з оригінальним дизайном . Тут ви знайдете їх кілька, від смішних до тематичних . Ви можете подарувати його братові, другу, чоловікові, батькові, дядькові, зятю, другу, співробітнику або діловому партнеру. Просто будь-кому і з будь-якої нагоди. Немає значення, чи шукаєте ви подарунок на 50-річчя для свого батька , подарунок на день Святого Валентина для чоловіка чи подарунок на Різдво для чоловіка . Вони можуть використовувати USB-накопичувач у будь-який час. Вони можуть прикріпити його до своїх ключів і стильно передавати дані між різними пристроями . Оригінально і корисно, що скажете?

#ТОП 14 Подарунок Автокамери - оригінальні подарунки чоловікам, подарунки чоловікам в машину

подарунок на день народження для чоловіка хлопця батька брата друга

Чудовий подарунок чоловікові на день народження? Черговий удар у плюс. Камера з GPS, роздільною здатністю 4K, подвійним об'єктивом - це, мабуть, мрія кожного чоловіка з власним авто. Він записує рух автомобіля та тримає його під наглядом 24 години на добу . Гарантована безпека, яка допомагає підтверджувати страхові претензії , а також служить чорною скринькою для запису GPS-координат. У нас є кілька чудових моделей на вибір, але якщо ви заблукали в технічних термінах у попередніх реченнях, зателефонуйте нам і ми з радістю допоможемо вам з вибором :) Камера підійде як подарунок батькові на Різдво , або персональний подарунок чоловікові - автолюбителю. Але насправді це також подарунок для всієї родини , тому що ніколи не знаєш, що може трапитися, і завжди добре мати доказ того, хто зробив помилку або що насправді сталося на дорогах.

#ТОП 15 Подарунок Масажний вібропістолет - подарункова підказка чоловікові для ідеального розслаблення тіла

подарунок чоловікові на 60 років

Фізичний і психічний стрес приносить із собою кілька проблем, які зазвичай включають жорсткість м’язів. Незважаючи на те, що масажистів у світі достатньо, нікого з них не візьмеш із собою додому чи в подорож. І тут на сцену виходить наш зручний помічник - масажний вібраційний пістолет . Якщо ви шукаєте подарунок для чоловіка з фізично важкою роботою, спортсмена або будь-кого, хто любить розслабитися у вигляді масажу, він відразу закохається в цей подарунок. 5 ступенів швидкості і 5 масажних головок чудово знімуть напругу в тілі і забезпечать глибокий заспокійливий масаж. Масажний пістолет також підійде для подарунка чоловікові на 60, 50, 40, 30 років, так як з роками м'язи слабшають і тому потрібно приділяти їм підвищений догляд.

#ТОП 16 Подарункових грілок для тіла - новорічні подарунки для чоловіків, чудовий подарунок для тата

Новорічні подарунки для чоловіків Різдвяний подарунок для чоловіка, батька, дідуся

Тільки уявіть це. На вулиці мороз і мінусова температура , але тілу приємно тепло . Це точно оцінить кожен холоднокровний хлопець. Практичний подарунок для тата, дідуся, чоловіка, друга або будь-кого, хто страждає від холодних ніг, рук чи будь-якої іншої частини тіла. Порадуйте їх устілками взуття з електричним підігрівом, рукавичками з підігрівом, обігрівачем для попереку або теплими шкарпетками з підігрівом . Ідеальний новорічний подарунок для чоловіка в холодний грудневий або зимовий період, або подарунок для батька на день народження . З нашим теплим одягом для тіла йому більше не доведеться чути стару звичну фразу: «Одягайся правильно».

#ТОП17 Подарункових магнітних куль Neocube - оригінальні подарунки чоловікам, подарунок татові

оригінальні подарунки для чоловіків

Ви чули про магнітні кульки Neocube ? Ще ні? Тож тепер у вас є унікальна можливість. Набір, що містить 216 кульок діаметром 5 мм, виготовлених зі спеціального матеріалу в різних колірних поєднаннях, є чудовим інструментом для розвитку уяви, моторики та творчих здібностей . Діти, дорослі та люди похилого віку будуть у захваті від подарунка. Саме тому це підходяща порада щодо подарунка чоловікові на 40-річчя , подарунка чоловікові на 50-річчя або поради щодо подарунка чоловікові на 60-річчя . Оскільки, окрім зазначених функцій, він також виконує роль антистресового засобу , він стане відповідним подарунком практично будь-кому, незалежно від віку. Ви будете здивовані, побачивши, що вони захоплені та повністю занурені у створення нових геометричних фігур.

#ТОП 18 Подарунковихмікрофонів для караоке-вечірки - подарунок для чоловіка, відкрийте з ним нову суперзірку

подарунок чоловікові на 40 50 60

Чи любить він співати в душі, в машині чи будь-де на людях? Нехай сповна проявить свій талант . Подарувавши караоке-мікрофон, ви дізнаєтеся, чи буде він тільки розважати ваших друзів, чи він засліпить і на великих сценах. У будь-якому випадку, підспівування улюблених відомих пісень завжди приносить масу задоволення . Мікрофон має блютуз динамік і тримач телефону з перемикачем голосу . Крім того, він також має світлодіодне підсвічування та підтримку карт micro SD . Ідеальний подарунок чоловікові, (подарунок на 40, 50, 60 чоловікові) дітям, а також групі людей.

#ТОП 19 Подарункова світлодіодна стрічка - подарунки чоловікам в машину, оформлення світла іміджу

подарунок другу автолюбителю

Стильне підсвічування автомобіля, кімнати чи будь-якого місця в салоні ? Ще одна чудова ідея для подарунка чоловікові , який любить іміджеві речі. За допомогою світлодіодної стрічки можна створити гнучке освітлення будь-якої форми та вставити його навіть у вузький простір. Провід водонепроникний і не споживає багато енергії . Він простий в установці і завдяки енергозбереженню має термін служби до 15 000 годин . Будь-який хлопець, який схильний до автомобілів, а також до облаштування будинку, неодмінно буде задоволений подарунком. Завдяки світловій смузі створює абсолютно нову атмосферу в просторі. Підійде як подарунок татові , подрузі або чоловікові .

#ТОП 20 Подарунок взуття зі світлодіодним підсвічуванням - Світиться всюди - подарунок на день народження чоловікові, другу

подарунки для хлопця, друга

Частиною життя, мабуть, кожної молодої людини є мода. Від ексцентричної зачіски, через оригінальний одяг до зручного, стильного взуття. Говорячи про взуття, що б ви сказали про світлодіодні туфлі , які сяятимуть на кожній вечірці, фестивалі чи просто на вулиці ? Класний подарунок , яким легко керувати за допомогою мобільного пристрою через bluetooth . Все, що вам потрібно зробити, це вибрати колір у додатку, і взуття почне світитися обраним відтінком. Цей подарунок оцінить будь-який молодий чоловік, який просто хоче бути «крутим». Кросівки - відмінна ідея для подарунка чоловікові на Різдво , або як подарунок чоловікові на день народження, подарунок другові.

#ТОП 21 Подарункова екстравагантна ручка-змійка - екзотичний подарунок чоловікові, колезі, начальнику

подарунок чоловікові, колезі, другу, розкішний, елегантний, серйозний

Екзотичний і стильний подарунок для чоловіків - екстравагантна і розкішна ручка-змійка - справжня насолода для любителів каліграфії та почерку ручкою. Детальна обробка разом із глянцевою поверхнею гарантує, що ручка виглядає дійсно елегантно та привабливо. У поєднанні з символікою змії та кобри каліграфічна ручка зі змією створює ідеальний баланс між витонченим дизайном і практичною функціональністю. Екзотичний і сучасний подарунок для партнера, начальника чи колеги , ним ви точно нічого не зіпсуєте :)

#ТОП 22 Подарунковий м'яч антистрес - подарунок, який сподобається кожному чоловікові

прикольні подарунки для чоловіків чоловік - прикольні подарунки для чоловіків

Так що, гадаємо, цей подарунок навіть не потребує опису :) Він точно сподобається кожному чоловікові. М'яч антистрес або гумовий м'яч у формі жіночих грудей - відмінний засіб для зняття нервозності і стресу чоловіків. Це ідеальна імітація жіночого бюсту. Ви можете стискати його в руках скільки завгодно. Якщо вам справді потрібно вивільнити своє розчарування, ви також можете його кинути. Ніхто не буде заперечувати, і ви теж нікому не завадите. М'яч у формі грудей має антистресовий ефект , він може розслабити вас у будь-який момент, чи нервуєте ви, чи просто некомфортно. З ним ви отримаєте масу задоволення і завжди будете в центрі уваги. М'ячик-антистрес приємний на дотик і ідеально лежить в руці, ідеальний наконечник для подарунка чоловікам будь-якого віку і на будь-яке свято (день народження, іменини, ювілей).

Все це та багато іншого ви можете знайти в електронному магазині www.cool-mania.com.ua