Найкращі маски та костюми на Хелловін для карнавалу: ТОП №13 порад

Кращі маски та костюми на Хеллоуїн для карнавалу: ТОП №13 порад (ідей) не тільки для дітей (дитини), а й особливо для дорослих. Страшні костюми привидів, монстрів, героїв і так далі. 31 жовтня - час усіх привидів і монстрів, масок і костюмів, адже це Хелловін. Тож давайте одягнемо якийсь страшний карнавальний костюм чи маску і чому б не кричати уууууу... і трохи злякаємось :)

В історії кажуть, що в перший день листопада з'являються душі померлих, які намагаються контролювати всіх живих людей і проникнути в людське тіло. І тому люди закликали допомогти захиститися від цих духів - запалити день на Хелловін . Спочатку у вигляді свічок, ліхтариків або вугілля до свічки в вирізаних гарбузах у вигляді обличчя, при цьому ця традиція збереглася до сьогодні.

маски та костюми на Хелловін

До недавнього часу це свято не було настільки поширеним в нашій країні, загальновідомо, що найбільш традиційним Хелловін є в США, де це свято відзначають з 19 століття. Люди, особливо діти та молодь, на Хеллоуїн одягають різноманітні карнавальні костюми та страшні маски , а розмальовані обличчя також є ознакою того, що вони покликані відганяти злих духів та нечисту силу. Сьогодні це свято – це насамперед час веселощів та адреналінових пригод, і в основному воно приваблює дітей, які виготовляють або надягають дитячі карнавальні маски та ходять від дверей до дверей, лякаючи мешканців будинків і квартир, та обдаровують їх. з солодощами або фруктами, переважно в Америці, Австралії та інших країнах.

карнавальні костюми та маски на Хелловін

У нас Хеллоуїн не такий поширений, як в Америці, але з плином часу в нашій країні починають влаштовуватися різноманітні Хеллоуїн-вечірки, страшні вечірки, карнавали в масках або дискотеки на Хелловін , де можна відчути таємничу магію невідомої маски. вечірка на Хеллоуїн, яка приносить багато веселощів і пригод. Деякі вже відчули Хелловін як ще одне свято, схоже на Великдень чи Різдво, тому прикрашають свої домівки гарбузами чи прикрасами у моторошному стилі Хеллоуїна та приємно проводять вечір перед телевізором, дивлячись фільми про привидів чи жахи.

Але ті, хто дуже любить лякатися і не залишає свято Хелловіну просто так, не терпить цілий рік, щоб одягнути карнавальний костюм або страшну маску . А як чарівна ніч Хеллоуїна , адже навіть діти в школі вже з нетерпінням чекають, коли вони зможуть одягнути маски для дитячого карнавалу, такі як відьма, диявол, скелет, смерть, чаклун, чудовисько або істота, людина-павук. , супермен, Гаррі Поттер, принцеса, воїн, якась тварина або інші карнавальні костюми для дітей .

Хеловін - це не те, як налякати дітей чи дорослих, це перш за все веселощі, адреналін і пригоди, щоб маскою чи костюмом викликати трохи страху та відчуття приємного страху :)

Дорослі та молодь не можуть дочекатися Хеллоуїнської вечірки чи дискотеки, коли із захопленням обирають карнавальні маски кровожерливих тварин, перевертнів чи безсмертних вампірів, або хелловінські маски страшного й страшного зомбі чи трупа, мумії та інші хелловінські маски . І звичайно, всі костюми для дітей не повинні бути страшними, потворними і жахливо страшними. Просто виберіть нестрашну маску на Хелловін, наприклад, Людину-павука, Залізну людину, мумію, Залізну людину або термінатора, циклопа, костюм клоуна або просто одягніть страшні аксесуари, такі як краватка чи рукавички.


А де можна знайти ці костюми на Хелловін, страшні маски чи карнавальні костюми ? У нашому інтернет-магазині Cool-mania є широкий вибір масок і костюмів, готових до цього свята Хеллоуїна, вам просто потрібно зануритися в нашу пропозицію та повеселитися або налякати себе, вибираючи правильну маску. І ось, ми підготували для вас кілька наших порад щодо карнавальних масок та костюмів на Хелловін , і ми будемо дуже раді, якщо наші костюми та маски на Хелловін забезпечать ідеальне задоволення та приємно страшну ніч :)

#14 Грінч (зелений ельф) маска для обличчя з рукавичками

карнавальний костюм маска для обличчя найкращі костюми грінча

Маска для обличчя Грінч (зелений ельф) з рукавичками - для дітей і дорослих на Хелловін або карнавал. Костюм (маска) Грінча виготовлений зі 100% натурального латексу, який є екологічно чистим та нетоксичним. Бачити і дихати через рот і ніс маски зручно і дихаюче. Тому ця латексна маска у формі Грінча є абсолютно ідеальним і оригінальним вибором для Хелловіна, карнавалу, балу-маскараду, різноманітних вечірок, днів народжень тощо. Наші маски Ґрінча найкраще виділяються на Хелловін, карнавал, дискотеку, у клубі, на вечірці чи фестивалі, вони є правильним вкладенням для вас, якщо ви хочете справити враження та, перш за все, бути крутими.

#13 Звукочутливий світлодіод   Маска злочинного світу

зуби маска для обличчя Хеллоуїн страшні маски

Кожен, хто бачив фільм «Інший світ» , дивуватиметься, чому в маски на Хелловін стільки зубів! На щастя, ця маска нешкідлива, точно не кусає і навіть трохи чарівна, оскільки це звукочутлива маска для обличчя діджея , яка блимає під музику. Тому він ідеально підходить для вечірки на Хелловін, дискотеки чи карнавалу в масках . І це дуже ефектно, особливо коли починає блимати в повній темряві і тоді вже шкодуємо людину, що буде поруч з тобою в цій масці :)

#12 Світлодіодні маски очищення

очищаюча маска Хелловін

Хочете весело провести час на вечірці на честь Хелловіну або на карнавалі в масках , але не хочете, щоб вас ніхто впізнав? Тож одягніть маску PURGE і відчуйте хвилююче відчуття бути кимось іншим, принаймні на деякий час. Світлодіодна маска продувка на Хелловін - універсальна маска для кожного. Світлодіодні маски зі страшними або жахливими мотивами в будь-якому випадку привертають увагу буквально з першого погляду. Зрештою, ви не щодня побачите сяючу очисну маску чи маску черепа .

#11 Світлодіодна краватка та світлодіодний метелик

маски на хеллоуїн зі світлодіодними краватками світлодіодна неонова бант маска на Хеллоуїн

Якщо ви трохи консервативний тип і не кидаєтеся на сміливі маски чи костюми, а збираєтесь на Хеллоуїн-вечірку чи дискотеку, одягніть світлодіодну краватку чи світлодіодну краватку-метелик і таким чином виконайте умову входу в масці . Або з цією світлодіодною краваткою та цією світлодіодною краваткою- метеликом можна прийти на вечірку в дусі Хеллоуїна чи карнавалу в масках , і тому прийти в масці або просто підійти до інших у карнавальних костюмах чи масках.

#10 Світлодіодні миготливі рукавички - Скелет

Світлодіодні рукавички-скелети

Ці світлодіодні рукавички-скелети ідеально підходять для вечірки на Хеллоуїн , дискотеки або карнавалів у масках. Звичайно, вони також підійдуть як оригінальний подарунок . Якщо ви хочете бути крутим і вражати, або любите бути в центрі уваги, ці світлодіодні рукавички точно привернуть багато уваги і будуть максимально ефектними в темряві, саме в атмосфері Хелловіну :).

#9 Маска для обличчя ЛЮДИНА-ПАВУК

маска людини-павука на Хелловін

Хочеш бути супергероєм із дивовижною силою , витривалістю та швидкістю, а головне — крутою та доброю людиною? Тож будь ЛЮДИНОЮ-ПАВУКОМ! Тому ця латексна маска Людини-павука є абсолютно ідеальним і оригінальним вибором для Хелловіна, карнавалу, балу-маскараду, різних вечірок, днів народжень.

#8 БЕТМЕН - маска для обличчя

маски на Хелловін у формі Бетмена

І у нас є ще один супергерой з коміксів і фільмів - БЕТМЕН , який відомий своєю темною і загадковою особистістю , бореться зі злочинністю в Готемі. Маска Бетмена дозволяє перевтілитися в цю символічну фігуру і стати охоронцем справедливості на різноманітних костюмованих заходах, таких як Хеллоуїн, рейв-вечірки чи бали-маскаради.

#7 Маска для обличчя - ДЖОКЕР

Маска у формі Хелловіну - ДЖОКЕР

ChaoZZZZZ і непередбачуваність ось головні риси культового персонажа, якого, мабуть, усі знають також за його характерний вигляд, а особливо за його широку криваву посмішку, яка не викликає сміху... Хто це? З цим хлопцем на ім’я ДЖОКЕР важко зв’язатися, тому що ніколи не знаєш, що він задумав. Чудова маска для обличчя на Хелловін для будь-якої вечірки, карнавалу, котячої вечірки чи дискотеки.

#6 JIGSAW маска на Хелловін

Хеллоуїн страшна маска для обличчя пазл

Так що з цією маскою ви точно представите світ жахів ідеально. Маска JIGSAW принесе порцію темряви і страху і додасть вашому персонажу на Хелловін моторошний і загадковий вигляд. Джигсо, також відомий як Джон Крамер, вигаданий персонаж із серії фільмів жахів «Пила», він однозначно відноситься до популярних масок на Хелловін або для вечірок або балів-маскарадів.

#5 Костюм людини-павука

морф карнавальний костюм людини-павука

Але не всі карнавальні костюми чи маски на Хелловін вони повинні бути страшними і моторошними. Костюм Людини-павука однаково цікавий і підійде як на Хелловін, так і на карнавал . Зрештою, мабуть, чи не кожен хлопчик і навіть чоловік хоче стати коміксом чи справжнім героєм, який бореться зі злом, захищає невинних і рятує світ :)

#4 Костюм динозавра на Хелловін

костюм динозавра на Хелловін

Так що цей костюм дійсно не можна не помітити :) Костюм динозавра - надувний костюм динозавра до 2,2 м - розмір XXL як карнавальний костюм для чоловіка або жінки (дорослих) на карнавал або Хеловін. Якщо ви одягнете цей костюм на дискотеку або продастеся на вулиці під час свята Хелловін, можете бути впевнені, що ви створите багато шуму і веселощів на будь-якій вечірці або святі.

Маска на голову КОНЯ #3

Маска голови коня на Хелловін
Ви сердитеся в школі, на роботі чи на партнера вдома? Все це закінчилося, надіньте маску коня на голову і розчешіть ідеальну гриву. Ви це відчуваєте, так? Більше ніякого стресу, ваші груди надихаються, ваше серце б'ється широко - вам більше не потрібно турбуватися про людські буденні проблеми, тому що ви - кінь, і ви нарешті вільні ! Головна маска КІНЬ для вечірки на Хелловін , дискотеки або дня народження, скрізь з цією маскою ви будете викликати сміх і веселощі.

#2 Костюм на Хелловін БАНАН

костюм банан карнавальна маска
Якщо ви хочете виглядати оригінально на балу-маскараді або просто повеселитися на дні народження з друзями, то цей костюм - правильний вибір. Якщо ви хочете купити смішний костюм, цей костюм БАНАН буде для вас! Костюм підходить як для чоловіків, так і для жінок. Карнавальний костюм ідеально підходить для Хелловіну або будь-якої іншої вечірки.

№1 Зуби вампіра - Дракула

зуби вампіра для вечірки на Хелловін ікла

Коли наближається Хеллоуїн , зуби вампіра стануть ідеальним доповненням до вампірського вбрання. Зуби вампіра на Хеллоуїн, як у Дракули, лякають і ідеально підходять для будь-якої рейв-вечірки, Хелловіну, балу-маскараду чи свята. Наклейте їх на власні ікла, намажте червоною фарбою, як бутафорська кров, і ефект буде дуже переконливим, і, можливо, хтось дозволить вам вкусити :)