Корпус аксесуарів для спортивних камер - OSA PACK Lite

Код: 16-113
2 898 грн 2 058 грн Ціна без ПДВ: 1 715 грн
на складі Товар знаходиться на складі, і готовий до відправки.
Так! Ми доставляємо до US
Cards
Cards
+

OSA PACK Lite - корпус, обладнаний аксесуарами для спортивної камери, містить найпоширеніші набори для вашої дії камер.

Захист покупця

  • Безкоштовний обмін товару протягом 30 днів
  • Гарантія на продукцію - 24 місяці
  • Гарантія повернення грошей протягом 14 днів

Опис товару

OSA PACK LITE - це основний корпус із аксесуарами, який включає в себе все, що потрібно для спортивної камери. Аксесуари підходять для широкого кола спортивних камер. OSA - універсальні сумісні аксесуари для спортивних камер таких брендів, як GoPro, Xiaomi SJCAM, Muvi, Lamax AEE Magicam, Niceboy та багато інших.

Індивідуальні аксесуарні деталі розташовані в міцній сумочці, яка захищає аксесуари від пошкоджень. Ідеально підходить як аксесуари Gopro, аксесуари SJcam, аксесуари Xiaomi , Lamax, Magicam, Niceboy, Muvi та інші.

Чохол для фотоапарата та аксесуарів

Чохол з маркою OSA використовується для безпечного перевезення та зберігання спортивних камер та аксесуарів. Завдяки розумному розташуванню окремих відсіків у коробці, ви можете швидко і легко знайти аксесуари для камер, які вам потрібні.

аксесуари для спортивних камер

Рекламне відео - з різними аксесуарами, включеними в комплект

1. Floaty Bobber - Плаваючий кронштейн в руку

Плаваючий тримач у вашу руку підходить для монтажу спортивної камери в умовах, коли ви знімаєте зображення водою або водою. Камера встановлена ​​на вершині кронштейну за допомогою затискного гвинта. Держатель також є плаваючою, тому, якщо камера падає у воду, вона буде плавати на поверхні. Держатель може бути прикріплений до вашої руки за допомогою вушти.

Плаваючий кронштейн в руці

2. Головний ремінець - для монтажу камери на голові

Це підходить для монтажу спортивної камери на голову, якщо вам потрібно мати руки вільними і стріляти реально, що ви бачите. Ремінь виконана з еластичного матеріалу та має кліп, за допомогою якого ви можете налаштувати ремінці для вимірювання. Камера приєднана до передньої панелі адаптера за допомогою затискного гвинта.

Фара для підключення камери на голові

3. Сундук - тримач камери на сундук

За допомогою цієї системи ременів ви можете прикріпити спортивну камеру на сундук. Реміни виготовляються з еластичного матеріалу та використовують кілька кліпів, які ви можете встановити для вимірювання. Гора встановлюється на сундук дуже швидко завдяки застібковій пряжі. Кріплення має рельєф, де можна прикріпити необхідний адаптер, а потім спортивну камеру.

Кронштейн на сундук

4. Насадка

Утримувач має присоску, яка може бути прикріплена до різних гладких поверхонь, таких як вітрове скло, дверцята автомобіля або на різних інших поверхонь. Тримач має два рухомих сполук , які можуть бути відрегульовані в необхідне положення по горизонталі і по вертикалі. У верхній частині подовжувача можна підключити спортивну камеру.

Кріплення насадки


Вміст упаковки коробних приладдя O31:

1x чохол - чохол
1x Floaty Bobber - Плаваючий кронштейн в руки
1x голова ремінця - головний ремінець для монтажу камери на голові
1x Сундук - Кріплення камери на сундук
1x присосок - кріплення насадки

Обговорення продукту (0)

У вас є питання про товар?
Запитай у обговоренні

Поки немає питань
Відповідь на Ваше запитання буде відправлений на зазначену електронну пошту.

Рейтинг продукції (0)

Поки немає відгуків